MARU MARU Koleksiyonundan Favori Parçalar

MARU MARU Koleksiyonundan Favori Parçalar

Çocuk modası dünyasında stil, kalite ve konforu zahmetsizce birleştiren bir koleksiyonu keşfetmek gibisi yoktur. GOOSE olarak, kızlar için modanın ve işlevselliğin özünü yakalayan altı çarpıcı parçanın yer aldığı yeni koleksiyonumuzun en çok satan ürünlerini sunmaktan büyük gurur duyuyoruz. İster çok yönlü kombin takımları, ister şık çizmeler, ister zarif elbiseler arıyor olun, özenle seçilmiş seçkimiz her zevke uygun bir şeyler sunacaktır.

Maru Maru Koleksiyonu, son derece sofistike bir görünüm için lüks lila ve lacivert renklerden üretilmiştir. GOOSE Tasarım ekibi, bu koleksiyonda lila ve lacivertin ahenk ve uyumundan ilham almıştır.💜 Organze detayları ilave bir zarafet dokunuşu sunarken, özel tasarımı etkileyici zihinleri teşvik eder ve her yerde kızlara güç verir. Maru Maru'nun eğlenceli moda anlayışıyla zamansız zarafeti deneyimleyin.🦢

 

Zambak Desenli Lila Elbise 💜

Sezonun en sevilen elbiselerinden biri olan Zambak Desenli Lila elbise, boynundaki fular detayıyla, çok tercih edilen parçalarımızdan biri. Zarafet katan bu elbise, özel günleriniz için tercih edebileceğiniz bir parça. 

zambak desenli elbise sonbahar yeni sezon maru maru 

https://www.goose.com.tr/products/zambak-desenli-lila-elbise

 

Fırfırlı Lila Etek Kombini | 2 Parça 💜

Sevimli bir sonbahar görünümü için Kombin parçaları birbirinden çeşitli ve renkli çoraplarımızla, ve botlarımızla eşleştirebilirsiniz. Fırfırlı Lila Etek kombinimiz çok satanlarımızdan, ister basic bir beyaz bluz altına lila etek, ister lacivert bluz altına jean, birçok kombin yapabilirsiniz. Sonbahar ve kış aylarında, koyu renkler dışında, dolabınıza farklı renkler katmak, enerjinizi yükseltecektir!💜

fırfırlı lila etek kombini

https://www.goose.com.tr/products/firfirli-lila-etek-kombini-2-parca?_pos=8&_sid=67fb60cef&_ss=r

 

Lila Işıltılı Broş Elbisesi 💜

Lila ışıltılı broş elbise tasarımımız, sonbahar için harika bir seçenek. Bu elbise, her özel gün için rahatlıkla tercih edilebilir. Değişen mevsimde, lila renkli bu elbise hayatınıza renk ve ışıltı katacak!

lila ışıltılı broş elbise sonbahar 

https://www.goose.com.tr/products/lila-isiltili-bros-elbisesi

 

Fırfırlı Zambak Kombini | 2 Parça 💜

Fırfırlı Zambak kombini 2 parça ürünümüz, hem oldukça rahat hem de eğlenceli bir kombin. Hem rahat, hem de şık görünmek isteyen minikleriniz için bu parçaları tercih edebilirsiniz! 

zambak desenli pantolon bluz kombin

https://www.goose.com.tr/products/firfirli-zambak-kombini-2-parca

 

Lila Zambak Desenli Fiyonklu Taç 💜

GOOSE diyince akla gelen parçalardan biri de fiyonklu taç. 1998'den beri fiyonk taçlarla özdeşleştirilen markamız, farklı desenlerde fiyonk taçlar yapmaya devam ediyor. El yapımı olarak tasarlanan bu taç, deseniyle de oldukça beğeni topladı. Her kombine tarz ekleyecek bu taç, uzun yıllar sizlerle birlikte olacak!

lila sonbahar maru maru taç fiyonk 

https://www.goose.com.tr/products/lila-zambak-desenli-fiyonklu-tac

 

Lacivert Ponponlu Bot 💜

Sonbahar-Kış2023 sezonunda, lacivert ponponlu botumuz, sizleri bekliyor! Botlarımız, çocukların ayak anatomisine göre üretilmektedir, çocuklar için ortopedik bir yürüyüş deneyimi sağlar ve koşturmacalı günlerinde koştururken onlara destek olur..   

lacivert ponponlu bot

https://www.goose.com.tr/products/lacivert-ponponlu-bot

 

Maru Maru Koleksiyonuyla bu sezon da Sizlerleyiz...🖤

Bu en çok satan parçaları sergilerken çocuğunuzun moda yolculuğunun bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. GOOSE Çocuk Giyim olarak her kıyafetin bir hikaye anlatması gerektiğine inanıyoruz ve yeni koleksiyon parçalarımız çocuğunuzun hikayesinde güzel bölümler yazmanıza yardımcı olmak için burada.

Maru maru koleksiyonu sonbahar

En çok satan ürünlerimizi keşfedin ve gençleriniz için mükemmel stil ve konfor kombinasyonunu keşfedin. Çok yönlü kombinlerden, zarafeti yeniden tanımlayan büyüleyici elbiseler ve çizmelere kadar her parça, olağanüstü işçiliğe olan bağlılığımızın bir kanıtıdır. Çocuğunuzu sevgiyle, özenle ve benzersiz bir tarzda giydirme konusunda ortağınız olarak GOOSE markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.💜🦢

Kampanyalardan ve yeni parçalarımızdan haberdar olmak için bizi sosyal medyadan takip edin! 

 

#GOOSE #GOOSEAilesi #Since1998 #SonbaharKış2023 #MaruMaruKoleksiyonu

 

 

Bloga dön